Jdi na obsah Jdi na menu
 

Manuál AK-47S od CyberGun

28. 7. 2007
AK-47S od CyberGun

Tak tuhle manuálku jsem si pořídil na podzim 2006. Tenkrát stála 2800 + dekorační sleva, dnes stojí 1480,- Tahle zbraň měla na na manuálku krásné střelecké parametry. Dostřel obdobný, jako základní elektriky, jen kuličky byly docela pomalý - plachtily.. přesný byly, ale letěly pomalu (ládoval jsem 0.23) nakonec jsem přišel na to proč - důvodem byla velmi krátká hlaveň.
Má seříditelný hop-up což je dnes už téměř nutností a železnou natahovací páku (už druhou, původní se mi ulomila, ale nebylo to při střelbě, bylo to se špatnou strejdovou manilupací na maškarním, takže bych se toho zas tak nebál :) navíc náhradní železná páka se dá zvlášť koupit v servisu na Bohemia AirSoft).
V dnešní době ji mám trošku předělanou, dal jsem tam hlaveň MadBull průměr 6.03mm a délka jak má být - 455mm AK. přidal jsem tam gumičku MadBull gumovou X-Shark, která spolu s hlavní zvýšily pěkně úsťovou rychlost. Bohužel pružina se za tu dobu docela opotřebovala, tak jsem ji podložil matkou ze šroubu o průměru jako pružina, tím sem docílil toho, že natahování není zátěžově předimenzované a dostřel je teď stejný, jako byl původně, možná spíš o fous lepší - ovšem ale s kulema 0.20g protože těžší kule to láduje po dvou, zatím nevím proč a nechce se mi to upřímě ani zjišťovat :) Takto mi to celkem vyhovuje, je to stále stejně přesný. Časem možná popřemýšlím o výměně pružiny, budu ale muset nejspíš nejak zesílit natahování - projistotu.
Tuto zbraň doporučuji všem začátečníkům - levná, kvalitní, seřiditelný hop :) se sklopnou pažbou navíc i skladná.

Fotky zbrani:
http://mp3hits.gransy.com/DjBulva/Batman/P7190297.JPG
http://mp3hits.gransy.com/DjBulva/Batman/P7190298.JPG
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prodává se na:

(ElviS_, 16. 9. 2007 20:29)

www.airsoftshop.cz

ak-47

(krtek, 15. 9. 2007 20:16)

ahoj tahle zbran se mi libi a je za dorou cenu mohl bys mi rici kde ji koupit
dik moc