Jdi na obsah Jdi na menu
 

AirSoft tým Vítězná a spol.

 

Jsme parta airsofťáků z východních Čech - okolí Dvora Králové - v hrubém počtu 6 členů plus dalších pár jednotlivců ("svátečních hráčů") nám blízkých z dob dřívějších. Někteří z nás hrají airsoft jen pro zábavu, další z nás věnují airsoftu podstatnou část svého volného času a snaží se v něm neustále zdokonalovat.

Tvoříme dobrou partu, a to nejen na airsoftovém bojišti :). Náš tým funguje v této podobě už od konce roku 2006, ale jsou mezi námi lidé, kteří hrají airsoft delší dobu.

Koncept našeho týmu je neomezovat výstroj ani výzbroj a volbu nechat na každém jednotlivci. Nicméně jako základ má u nás každý hráč český maskovací vzor 95.

Část týmu se snaží se napodobovat nekonkrétní profesionální jednotku AČR - mechanizovanou peší skupinu se vší výzbrojí a výstrojí, co k tomu patří, převáženě operující jako síly rychlé reakce (tzv. QRF) a poslední dobou se také otevíráme konceptu doplňkových skupin se zaměřením na jiné armády, zatím např. US Army, nebo se účastníme akcí i za takzvané "hašišáky" (muslimské a jiné guerilové skupinky, popřípadě jako civilisté na LARPových akcích).

Ve výzbroji týmu je většina zbraní AK nebo eM řady, ojediněle jiné druhy zbraní, sem tam nějaká ta odstřelovačka nebo lehký kulomet, o záložních zbraních ani nemluvě.

Nadále se nebráníme začleňování nových jednotlivců nebo i skupinek do AS Vítězné, celý tento proces je otázkou delší spolupráce a vzájemného porozumění (něco jako "zkušební  doba"). V žádném případě není přijetí automatické, je dáno většinou při hlasování všech členů týmu.

Batman a Máca

 

https://asvitezna.estranky.cz/img/picture/70/sam_5527.jpg

2013 - Tým na akci "Lizzard IV" - BVVP Ralsko - Svébořice

 

https://asvitezna.estranky.cz/img/picture/58/asportal-2012-vyrez.jpg

2012 - Tým na akci "ASportál 2012" - BVVP Ralsko - Svébořice

 

https://asvitezna.estranky.cz/img/picture/44/tym_afghan.jpg

2011 - Tým na akci "Afghánistán 2011" - tankodrom Milovice

 

https://asvitezna.estranky.cz/img/original/147/skupinovka_rychory.jpg

2007 - Začátky - týmové soustředění v Rýchorách