Jdi na obsah Jdi na menu
 

Akce Gold Day 3 - 6.-7.8. 2009 U Nemocnice

2. 8. 2009
Raport z akce:

Nejprve se začalo týmovými deathmatchi (několik týmů proti sobě až do úplného vyhlazení), hráli se takto asi 2 hry. Musím uznat, že to bylo zajímavý, nastaly neobvyklé situace, kdy byl například jeden tým vklíněn mezi dva jiné apod., což se moc nestává. Ideální by ještě bylo omezit prostor a čas na hru, protože některé týmy to brali na můj vkus až moc vážně, takže furt kempili a nebo to brali strašnejma obchvatama a díky tomu jsme zahráli právě jen 2 hry. V této části dne se hrálo o pohár, který vyhrála koalice SG tým/týmů (omlouvám se, moc se v tom nevyznám). Nutno uznat, že hráli dobře a hráli na vítězství. Druhé místo jsme obsadili my, což bylo dosti překvapivé, první hra se nám nevydařila, hlavně jsme byli kvůli opravě zbraně rozděleni, což se nám vymstilo, ale druhou hru jsme hráli dobře a našema kulkama umřel nejeden nepřítel :)
Druhá část airsoftu bylo podvečerní dobývání bunkru na břehu Hartského potoka. Nejdříve jsme útočili spolu s SG týmem proti koalici ostatních. Hra to nebyla dlouhá, bunkr dobyla naše část beze ztrát, SG měli minimální ztráty asi 1 nebo 2 lidi. Nutno uznat, že obránci měli malou palebnou kapacitu a méně zkušeností. Poté jsme se vystřídali, ale opět kvuli naší palebné přesile bylo rozhodnuto téměř už na začátku. Každopadně protihráči nám docela zatápěli, zvláště pak ti, co byli perfektně schovaní pod kopcem a celou dobu nás ostřelovali. Aspoň to pro ně byla další zkušenost, těch není nikdy dost :)
Noční akce se hrála cca od 21:00 do 01:00. Hrálo se na dva týmy, každej s vlajkou a musela se ukořistit vlajka nepřítele. Rozdělili jsme se na dvě skupiny, útočnou a obrannou. Obranná se dále rozdělila asi na 3 dvojce a zaujali jsme postavení kolem vlajky. Já s Ouškem jsme hlídali cestu. Dlouho se nic nedělo, až pak najednou šel po cestě průvod nepřátel, bohužel kvuli mé chybě jsme se prozradili a byli jsme bez milosti a bez rozumu naprosto zmasakrováni 3mi nepřáteli asi ze 3 metrů cca 6ti vteřinovejma dávkama... Ještě že se netrefili do hlavy. Neznalost terénu a jeho nebezpečnost si vybrala daň, po cestě k ohni jsem uklouzl na kamenitém svahu a asi 2-3 metry předrncal po prdeli, takže sem si ji navíc narazil :) chvíli po nás přišel Rosťa s naraženou a nateklou holení, takže dál pokračovat ve hře nemohl, tak jsem to pomalu v našem týmu odpískal. Mladší generace hrála se srandou dál, až se to nakonec všechno slezlo u ohně. Pokecali jsme ještě, popili pifka co zbyly a šli spát.

Pravidla k akci:

- nejsilnější pružina do 130 ( snipeři do 180 )

- veškerá pyrotechnika zakázána

- objekt bude vyhrazen vyditelnými praporky

- používání ochrany očí: brýle a maska!!

- každý hráč bude označen páskou svého týmu

- fair play ( přiznávání, mrtvoly nemluví, atd )

- živí hráči nesmějí pronásledovat mrtvé

- odposlech povolen

- zásah do zbraně a do helmy neplatí

- pokud se ve vyhrazené části lesa, kde se bude hrát, objeví civilista,ihned řveme ,,CIVIL´´ a přerušíme hru dokud civilista neopustí plochu


Scénář a pravidla zde:
http://www.ptj.estranky.cz/clanky/planovane-akce-ptj-kodak/goold-day-2



Účast pište do komentářů, ať to můžem včas nahlásit!



Doporučení, co s sebou:
  • NABITÝ BATERKY do zbraně
  • DOSTATEK jídla a PITÍ na 24 hodin, může bejt pěkný vedro
  • Teplý oblečení na noc, může bejt pěkná kosa - cca jako na 44ce :)
  • Náhradní ponožky
  • Vojenskou baterku, nejlépe navíc s červenou clonou
  • Pláštěnku nebo celtu
  • Samozřejmě reflexní vesta
  • Kdo má RFko, tak ho veme, jinak si nezapomeňte vzít PMRka a dát do nich baterky popřípadě vzít náhradní
  • Polní lopatka je dobrovolná

Kdyby mě ještě něco napadlo, doplním, tak si tenhle seznam před akcí ještě jednou zkontrolujte.

Batman

 

Komentáře

Přehled komentářů

neúčast

(Láďa - Šimi, 11. 8. 2009 20:30)

Omlouvám se,ale nemohl jsem dorazit měl jsem oba dva dny noční směnu.

ICQ

(Snip, 11. 8. 2009 17:45)

Ahoj prosím Vás nemáte někdo icq na fotografa z teto akce pokud ano tak odepište na icq 237 956 958 nebo napište na náš web www.usmc.717.cz

neúčast

(Máca, 5. 8. 2009 15:35)

Omlouvám se, ale nebudu moct s Váma na tuto akci jít.. Od zítřka(6.8.2009) totiž nastupuju na týden do nemocnice.

účast

(Batman, 3. 8. 2009 13:32)

jedu samozřejmě taktéž :)

účast

(Máca, 3. 8. 2009 12:00)

Jedu

!!!!

(Nowas, 2. 8. 2009 21:51)

Se mnou můžete počítat....