Jdi na obsah Jdi na menu
 

Akce Nový ples 10.10.2009

1. 10. 2009
Aktuální verze scénáře: 1.03 :)

Píše se rok 2013


V armádní laboratoři probíhá utajený výzkum, nově vyvinutého plynu, vysoce toxického při vdechnutí, neznámého složení (nejspíše varianta legendárního Novičoku a to Novičok-9).

Množství které armáda ukrývá je cca.240kg. Takové množství při uniku zamoří okolí 30km a při vdechnutí zasažený člověk do 5minut umírá v křečích.

Úkolem arm.ČR je uchránit plyn, který bude uschován v herním prostoru, ve dvou kontejnerech. Každý kontejner bude uschován na jiném místě a polohu těchto kontejnerů bude znát jen arm.ČR.

Dále dostane AČR k dispozici 20 plechovek, které může lehce (tzn. aby byly vršky nad zemí nebo zároveň se zemí) zakopat kolem kontejneru jako miny. Tyto miny NEbudou plnit roli nášlapných min, ale pokud jakákoliv protistrana dobyje místo úkrytu kontejneru, tak tento kontejner nemůže přenést do doby, než kolem tohoto místa nenajde a nevykope všechny tyto min. Berte to tak, že kontejner se dá pouze převést a miny jsou protitankové tzn. vozidlo je spustí, ale voják ne :). Vykopané miny si může protistrana přenést na místo svého úkrytu kontejneru a okolí opět zaminovat.

Zaminované okolí kontejneru bude kruh okolo kontejneru max. 3 metry v poloměru (tzn. 6 m v průměru). AČR ani další strana, co kontejner/y ukořistí nemusí okolí svých kontejnerů zaminovat, pokud se ale kdokoliv bude snažit kontejner přemístit a okolí bude zaminované, tak kontejner vybuchuje a nastává fáze s pískáním na píšťalku a s plynovou maskou nutnou po dobu 45 minut.

Úkolem mafie je najít a zmocnit se kontejneru/ů, pro vlastní účely (např. vydírání atd.), což znamená udržet oba kontejnery ve své moci po 20 minut nebo pouze jeden kontejner po dobu dvojnásobnou 40 minut. Kontejnery je možno libovolně přemístit, ale pod podmínkou viz výše.

Úkolem teroristů je zmocnit se kontejneru/ů, přenést je na místo kde zanechají dostatečný účinek (tzn. v reálu kamkoliv jinám, než kde je ukořistili) a pomocí bomby je odpálit, což znamená udržet kontejnery ve své moci po dobu nezbytně nutnou k odpálení nádrží  - 30 minut. Taktéž tedy musí kontejnery přemístit ale opět pouze pod podmínkou viz výše.

Při každém obsazení/získání/přesunu/výbuchu kontejneru je nutno tuto skutečnost nahlásit koordinátorovi hry na PMR kanál 8, ten bude zapisovat časy držení atd. a popřípadě pokud bude kontejner odpálen, tak odpíská chemický poplach na píšťalku (3 táhlá písknutí)  To pro hráče znamená použití plynové masky po dobu 45 min. V této době je hráč bez nasazené plynové masky okamžitě označen za mrtvého. Dále platí respawn ve stanovených délkách (níže).

V případě, kdy mafiáni ukořistí pouze jeden ze dvou kontejnerů, tak se jim doba udržení kontejnerů nutná pro vítězství prodlužuje na dvojnásobek, hned jak ukořistí druhý kontejner, tak se zbývající čas dělí 2mi (tzn. doba nutná pro vítězství je 20 minut držení obou, pro jeden je to 40 minut, pokud uběhne jen 10 z 40 minut a oni ukořistí druhý, tak zbývá 30 / 2 = 15 minut, v opačném případě, že jim jeden ze dvou kontejnerů ukořistí jiná strana se zbývající čas násobí 2mi). V případě že mafiání žádný sud nemají, tak se čas restartuje a oni začínají od nuly.
Po splnění podmínek - udržení alespoň jednoho kontejneru po daný čas) dostávají mafiáni 2 body za splnění úkolu.

V případě, že teroristé odpálí jednu bombu, dostávají 1 bod za splněný úkol, v případě že odpálí teroristé 2 bomby, dostávají 2 body za splněné úkoly. Pokud teroristům vybouchne kontejner na místě, kde ho ukořistili (tzn. na minách) teroristé bod nedostávají. Pokud vybouchne kontejner na místě, kam ho teroristé přenesli (je jedno jestli díky odpálení bomby nebo na minách důsledkem manipulace protistrany), teroristé úkol splnili a dostávají bod.

V případě, že AČR zbyde 1 kontejner při konci hry, AČR dostává 1 bod za splněný úkol, v případě že AČR zbydou 2 kontejnery na konci hry, AČR dostává 2 body za splněné úkoly.

Celá hra bude omezena daným časem - 2 hodiny = 120 minut. Hraje se po celou dobu tohoto času a strany se snaží splnit své úkoly.

Pokud vyprší základní hrací čas (i bez výbuchu kontejnerů), tak hra o kontejnery končí, odpíská se konec základní hrací doby a hraje se bez respawnu do posledního hráče na poli (pokud je stále chemický poplach, hráči musí hrát dál v plynových maskách)

Pokud explodují oba kontejnery (ať už odpálením teroristů nebo manipulací v minovém poli), hráči hrají nezbytných 45 minut s plynovou maskou - klasicky fungují respawny - po těchto 45 minutách bude odpískán konec chemického poplachu (5 krátkých písknutí) a v tu samou dobu končí respawny a hraje se do posledního hráče na poli .

Poslední hráč na poli získává pro svůj tým 1 bod. Pokud budou poslední hráči zdržovat hru, tak si pro ně organizátor přichystá překvapení :)

Vyhrává tým s nejvyšším počtem dosažených bodů (buď za hru, nebo za den, uvidíme, jestli se budou točit strany, nebo nebudou)

Plynové masky (civilní S47, mají neprůstřelná skla klasickýma airsoft. zbraněma) jsou k půjčení bezplatně pro každého hráče.

Kontejner musí přenášet minimálně 2 hráči a tito hráči musí mít z bezpečnostních důvodů povinně oblečenou plynovou masku.

Respawny jsou:
  • 1. tým v :05, :20, :35, :50
  • 2. tým v :10, :25, :40, 55
  • 3. tým v :15, :30, :45, :00



Kdy: sobota 10.10 2009 v 9:00

Sraz: na náměstí u kostela Josefov

Místo konání: Bývalý muničák v Novém Plese



Obecná pravidla


Hráči pod 15 let musí mít povinně celoobličejovou masku

Zákaz používání veškeré bouchací a zdravíškodlivé (slzáky, síráky atp.) pyrotechniky, dýmovnice budou možná povoleny na místě, ale nespoléhejte se na to, nejsíš ne :)

Zásah hráče = smrt hráče - platí do veškeré výzbroje a výstroje, co má hráč  na sobě (např. když máte baťoh na zádech, tak zásah do něj platí, ale když ho máte schozenej před sebou, tak zásah do něj neplatí), včetně helmy.

Plácnutí hráče = zabití nožem

Šťouchnutí hráče hlavní = zabití bodákem :).


Omezení úsťové rychlosti zbraní:
  • pro snipery (žádný M4 s optikou apod, to ani nezkoušejte): maximální pružina je 170 a zároveň né víc jak 180 m/s
  • pro kulometčíky (M249, M60, RPK...): max pružina 150 a zároveň né víc než 155 m/s
  • zbytek zbraní (tzn. většina): max pružina 130 a zároveň né víc než 135 m/s


 


Novas a Máca a Batman
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Netopýří muž

(Absinth LK/HK, 8. 10. 2009 22:45)

No selský rozum mi to napovedel,je to jen detail a pri nejhorsim nouzi to odpálíme o minu nenecháme si vzít sud čechama nebo mafíí 8-) a nemyslim ze by to byla prd hra byla by to jen vyhoda teroristu ;-)

RE2: Absinth

(Batman, 8. 10. 2009 21:31)

Uz sem asi pochopil podstatu tvého příspěvku, když sem si ho poněkolikátý přečet :)

jakože stačí, když teroristi sebevražedně odpálí na svém místě ten barel na minách... ano, to by prakticky stačilo, ale byla by to prd hra... prostě řeknu aby to teroristi nedělali a doufám, že to neudělaj, že splněj podmínku čekací lhůty na odpal :) může se to okecat stylem, že výbuch bomby rozptýlí chemickou látku do většího okolí, než výbuch miny, tak je pro teroristy důležité aby sesrojili bombu :)

RE: Abisnth

(Batman, 8. 10. 2009 20:45)

Nene, ber to tak, že teroristi potřebujou ten sud nechat vybouchnout na určitém místě tzn. že ho musej odpálit sami... pokud bouchne na minách, tak by se dalo říct, že to bouchlo omylem někde jinde a teroristi nesplnili svůj cíl a to znamená, že nemají bod...

ale správná připomínka, díky, předělám scénář ve smyslu, že teroristi musí bombu přenýst na jiné místo, kde až když bomba bouchne (klidně na minách) tak dostávají teroristé bod.

Akce nový ples

(Absinth LK/HK, 8. 10. 2009 20:28)

Tak me napadlo,ze kdyz teroristi ukoristi jeden sud s plynem tak to proste nechaj bouchnout na minach a splnej tim svuj ukol a nazdar.tudiz jejich bomba postrada smysl.

jedu ale pozdejc

(Luckyno, 8. 10. 2009 17:31)

hoši stala se mi takova komplikace že s otcem jedeme na moravu a vracíme se až tak na dvanáxctou takže dorazím později...

Jaroměř

(Mike, 7. 10. 2009 22:15)

Snad se ukážem :)

Aliance Jičínsko

(DonNight, SG17, 7. 10. 2009 18:08)

Zdar, rádi bysme se zůčastnili této akce jako Aliance Jičínsko (25.SOR, SGC, 42.RMCSP, 6.SBJC), v současnosti by jistě jelo 12 lidí, dalších cca 10-12 je v jednání. Jediná věc, kterou bysme potřebovali, je hrát za jednu stranu. Bylo by možno se domluvit na icq 227-564-126 nebo mailu don.night(q)post.cz ?

Účast

(Wolf - UHP, 6. 10. 2009 19:12)

UHP počítejte snámi na 99% vzhledem k maskáčům bychom šli k AČR měly bychom přijet v počtu 4 lidí.

RE: LK/HK

(Batman, 6. 10. 2009 19:01)

Oukej, počítáme s váma u teroristů :) a ať se páteční večer vydaří ;)

Akce nový ples

(Absinth LK/HK, 6. 10. 2009 17:33)

Lunární Korporace Hradec Králové na 99% (Vyjímku tvoří nukleární válka,autonehoda atp...)Dorazí v počtu 2-3-4 lidi. (záleží jak bujarý bude páteční program avšak 2 lidi účast jistá) na Akci nový ples.Na této akci chceme jet na terororistickou organizaci a podle toho se také ustrojíme.Scénář vypadá lákavě tak doufáme že se to nepokazí.

Za točený pivo Absinth

Akce

(Nowas, 6. 10. 2009 17:04)

Mám hlášeno od Ládi
8 lidí.

vi vala

(Hawkeye, 5. 10. 2009 15:54)

jeduuuuu

Das is zuppeeer

(Luckyno, 5. 10. 2009 14:29)

hosi jedu a ty novas vezmi ten detektor:-)

supr

(Radar, 3. 10. 2009 13:51)

Ok.Já jedu na 100%

účast

(Máca, 2. 10. 2009 18:25)

Tenhle víkend na tom snad už budu lépe zdracvotně, takže asi pojedu.

Jasně, jedu, bude sranda :)

(Batman, 2. 10. 2009 15:04)