Jdi na obsah Jdi na menu
 

Několik pravidel tohoto fóra, které je dobré si přečíst:
 
  1. Spam, zbytečné a nesmyslné komentáře sem nepatří a budou smazány
  2. Urážlivé, nepravdivé a agresivní příspěvky budou smazány, jsme lidé, tak se k sobě budeme chovat slušně, i když s něčím nebo s někým nesouhlasíme
  3. Anonymům a lidem schovávajícím se za nesmyslné či stupidní přezdívky budou příspěvky nehledě na obsah smazány, kdo se nedokáže podepsat, ať sem radši nepíše
  4. Konstruktivní kritice se nebráníme, klidně kritizujte, ale v rámci bodů 2 a 3 (viz výše)
  5. Do pozvánek k akcím pište co nejvíce detailů, popřípadě dávejte celé odkazy na vaše vlastní stránky s popisem akce
  6. Admini těchto stránek si vyhrazují právo na jakoukoliv změnu těchto pravidel.
  7. Komu se tyto pravidla nelíbí, může sem zcela demokraticky nechodit a nepřispívat.
  8. Z důvodu lepší přehlednosti fóra bude čas od času promazáno a budou zde ponechány pouze opravdu hodnotné příspěvky - odkazy na fotogalerie, FAQ atp. K datu promazání bude vždy vytvořen textový archiv obsahující všechny příspěvky.

Archiv fóra k 7.1. 2010 ZDE
 
Batman, Máca
 

Komentáře

Přehled komentářů

AS-Jaroměř

(Láďa , 29. 1. 2010 14:10)

Ahojda, koukám tady to žije a pořád se něco děje. U vás jsou samé novoty. Čusík.

RE Žaneta:

(Batman, 27. 1. 2010 22:04)

Jojo, zeptal, kluci z toho jejich týmu tam vytvořili kroužek po mém dotazu a začli se dohadovat kolik že jí to vlastně je, jeden myslel 28, jeden zas 26, jeden dokonce 30... :) nevěděli to jistě, ale prej mě to zjistěj ;)

BATMANA!!!

(Žaneta, 27. 1. 2010 20:49)

Když jsi byl v Anareusu,zeptal jsi se na věk té tvé dívky z plakátu?

RE:

(Batman, 27. 1. 2010 17:56)

Tak mám nové informace ohledně situace v Číně, navštívil jsem Anareus a tam říkali, že továrny prý stále stojí, takže prý nedostatek zboží bude nastávat v nejbližší době, kdy budou postupně docházet zásoby.
Nicméně Máca četl, že se teď v Číně snažejí prosadit airsoftový firmy legální cestou, takže výroba se dříve či později obnoví, jen to vše asi nakonec bude dražší, uvidíme.

RE:

(Batman, 26. 1. 2010 18:46)

Jo, o tom vime uz apon tak pul roku. K zastavovani vyroby v cinskych tovarnach dochazelo behem letnich prazdnin.
Nejaky prostoje tu jsou, zbozi se ale presto stale naskladnovava (napr. temer soucasna dodavka dalsich cyma zbrani na morave atd.) Takze ja osobne si myslim, ze to za az tak zhavy nebude... Myslim si, ze duvod proc to ted napsalo airsoftguns je ten, ze teprve ted jim dosly zasoby nebo dosly zasoby v nejakym centralnim sklade, odkud to brali. Firmy co to berou primo si myslim ze uz maj to nejhorsi za sebou.

Cinské zbraně...ZDROJ:Airsoftguns.cz

(Luckyno, 26. 1. 2010 18:20)

Kdy budou opět levné Číny? Během posledních několika měsíců došlo k radikálnímu zastavení výroby airsoft zbraní v Číně. Oficiálním důvodem je vládní kontrola u všech výrobců. Od různých zdrojů se šíří informace o zavírání továren, trestním stíhání majitelů, o vzniku jiných oficiálních výrobců apod. Situace je složitá a hodně nepřehledná. Některé zdroje uvádí, že výroba nastartuje již koncem února, jiní odhadují daleko delší výpadek. Jistota je jediná – zbraně v brzké době nebudou. Sklady dodavatelů a prodejců jsou prázdné a těžko předpokládat, že po nastartování výroby bude možné najednou uspokojit celosvětovou poptávku. Podle indicií soudíme, že dojde k naprosté obměně dostupného sortimentu a také ceny budou nejspíše vyšší, neboť centralizovaná výroba potlačí konkurenci.
Závěrem tedy prosíme všechny zákazníky o to, aby objednávali výhradně zboží, které je skladem (objednávky na vyprodané zboží budeme automaticky rušit, neboť ani v budoucnu není dodávka jistá) a aby se v komentářích, e-mailech a telefonátech neptali na dostupnost čínského zboží – odpovědí by totiž bylo jedině NEVÍME. Zásoby na našem skladu se tenčí, takže poté vyřadíme zboží značky ChinaGun z nabídky a budeme čekat jaký vývoj přinesou další měsíce.

Výsledek schůze

(Batman, 24. 1. 2010 11:59)

Na schůzi bylo přítomno 8 lidí ze 14 aktivních. Výsledek hlasování o návrhu na vytvoření military skupiny je: 9 pro, 2 se zdrželi, 0 proti, 3 se nevyjádřili.

Proti přijímá ní nových členů nebyl nikdo, takže tímto slavnostně přijímám do týmu Páju a Lukáše. Vaše profily zařadím na stránky během pár dní.

Schůze

(Káťa, 22. 1. 2010 17:31)

Omlouvám se, ale na schůzi nedorazím....
Návrh na vytvoření military skupiny: Zdržuji se hlasování

RE Máca:

(Batman, 22. 1. 2010 14:37)

Pche, prď na to, to je jen nesmyslna provokace, jeho IP adresa a vyjadřování je stejný s tzv. "Hassanem" kterej byl "děsně chytrej" na Jaroměřským fóru, očividně se nudí, ví prd a kouká, kde by si rejpnul ;)

pro Milana

(Máca, 22. 1. 2010 14:03)

I kdyby tam bylo psáno Stranická schůze KASV, tak nevím, co je tobě, jako nečlenovi AS Vítězná, vůbec po tom.
Z lingvistického hlediska, je slovo "schůze" odvozeno od výrazu "sejít se", což my se sejdem, takže to schůze bude. Takže mě furt uniká nějaká ta souvislost s nedemokratickým smýšlením předrevoluční strany!?
Prosím příště se už nevyjadřuj pokud nemáš věcnou připomínku k tématu..

Schůze

(Milan, 22. 1. 2010 10:31)

Tady se shůzuje jak za starý doby ( stará dobrá stranická schůzka ). Pak prý demokracie....teď to jsou porady....pánové. Ale nic ve zlém.

Batman

(Mysak, 21. 1. 2010 21:36)

Dekuji za vysvetleni :)

RE Mysak:

(Batman, 21. 1. 2010 21:30)

Protoze dalsi kolo prijimani bude na schuzi hned po hlasovani o navrhu, jak jsem psal :)

To je z duvodu, aby me/nas nikdo nemohl narknout z toho, ze prijimam lidi pred hlasovanim a tim zavinim schvaleni/neschvaleni tohohle a tamdlectoho atd, znas to :)

Vsichni kdo sou momentalne napsani v clenech jsou lidi, ktery jsem prijmul uz pred Vanocema a pred navrhem na reorganizaci.

Schůze

(Mysak, 21. 1. 2010 21:06)

Omlouvame se ale na schuzi nejspis nedorazime. Nas nazor je ale jasny - nemame nic proti temto navrhum, jen mam dotazecek proc mezi cleny neni napsana i Paja ktera vas o to zadala na silvestr.

Omluvenka

(Janek, 21. 1. 2010 19:56)

Rád bych přišel ale jedu na tejden do alp takže se nedostavim.

Schůze

(Luckyno, 19. 1. 2010 21:09)

Budu tam:-)

Schůze--

(Amunzen, 19. 1. 2010 17:50)

Dostavim se. Nic proti ničemu nemam, snad jen pivo by mohlo bejt levnější ;-).

Schůze se zůčastníme

(Marek + Žaneta, 19. 1. 2010 11:11)

Pokud nedopadne hlídání,tak svůj názor včas napíšem.

Schůze se zůčastním

(Máca, 19. 1. 2010 1:04)

Schůze se zůčastním, pokud by tak nebylo možno, tak zde nechám svůj názor(PRO military skupinu, ohledně nových členů, nemám výhrad, ale záleží na tom, kdo jak osobně chce(tzn. nechci nikoho nikam nutitm, ani nestojim o nikoho, kdo na to bude kašlat). Toť můj osobní názor.

Schůze

(Rdar, 18. 1. 2010 21:00)

Na tu schůzi v Kocbeři se dostavim!.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »