Jdi na obsah Jdi na menu
 

Akce / setkání na Beranovi - pá/so 28. - 29.

17. 9. 2012

 

Novas s Majzlikem iniciovali setkání lidí v pátek na Beranovi, my jsme k tomu přidali na pátek a sobotu airsoft, abychom si jako za starých dob pořádně zahráli jako tým. Přesto, že mnoho lidí říkalo, že je škoda že už se na Beranovi nesetkáváme jako dřív a nehraje se tam jako dřív, tak teď jsme mohli. A jak to dopadlo? V pátek jsme se sešli odpoledne ve 4 lidech - Batman, Máca, Amunzen, Petr... zbytek dorazil kolem 8. až na chlastání! Samozřejmě nikdo přes stránky nekomunikoval a když, tak jen až se mu řeklo... kdo dorazí se taktéž vůbec nevědělo - Michal Vítek kvůli tomu jel úplně zbytečně pro Ouška, protože jeho moh přivízt Šoupen, kdyby se o tom ale vědělo že dorazí... apod.

 

Akce se večer rozjela a iniciovali jsme s Mácou debatu ohledně toho, co říkáte na neaktivitu - konkrétně Novas, Mišák, Pája ale i další... Myslím že to pěkně shrnuje věta Páji: "Kdybych věděla že se tady bude něco řešit, tak bych sem nejela...", načež začla uhánět Mišáka ať už přidá, že pojedou se Šoupenem a ti že už chtěj jet... Trošku tragický přístup k týmu a k airsoftu. Samozřejmě na dotaz, kdo si s náma zahraje v sobotu jsem si vyslech akorát množství výmluv.

 

Před sobotním airsoftem všichni rychle vypadli a zbyli jsme v sestavě Batman, Máca, Amunzen Petr, Ouško. Dále měli dorazit Bomber s bratrem, kteří se na to taky vysrali.

 

Takže abych to shrnul, tak jako tým jsme dopadli tragicky, protože jsme nedali ani 6 lidí během dvou dní schopných hrát airsoft a to o tom hraní každý věděl, většina se na to prostě jen vysrala. Zajímavý je, že se chlastání mezi plánovanou páteční a sobotní akcí účastnilo kromě 5ti výše jmenovaných další 4...

 

Z tohohle stavu je mi nanic a bude se to řešit. Každý měl možnost se vyjádřit u ohně, nastínili jsme situaci a dále máte možnost nad tím přemýšlet a hledat východisko. Probereme to na výroční schůzi týmu zhruba někdy běhe listopadu.

 

Každopádně počítejte s tím, že když vy (Novas, Mišák, Pája, Bomber a další) serete na nás, tak my budeme srát na vás taky a podle toho se zařídíme.

 

Batman

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Účast

(Batman, 31. 8. 2012 0:02)

Víkend 15-16 JE AKCE ASPORTÁL!

Termín

(Petr, 30. 8. 2012 19:31)

Od 14. do 22. jsem na dovolené, takže za mě kdykoliv jindy. Konec září, eventuálně začátek října ideální.

Re: Termín

(Batman, 30. 8. 2012 22:29)

Nemáš nějak moc dovolenejch? :)

Re: Re: Termín

(Petr, 30. 8. 2012 22:45)

Ani moc ne :-D

Termíny

(Batman, 30. 8. 2012 17:29)

Nápad se mi líbí a datum mi vychází nejlépe na konec září, tzn. pátek 28. nebo sobota 29. a nebo pak až v říjnu. Pokud by tento termín nevyhovoval, teoreticky bych mohl i o víkend dříve.

Každopádně bych byl rád, kdyby se tam sešlo co nejvíce lidí z týmu a to už přes den, abychom si mohli i zahrát, ať se nescházíme jen kvůli chlastu ;)