Jdi na obsah Jdi na menu
 

Aktuality pro tým

Příspěvky

Nákup nášivek, jmenovek, hodností a domovenek

21. 6. 2010

Tak jak jsme dopředu avizovali, budem dělat hromadnou objednávku sad jmenovek, hodností domovenek a kdo nemá, tak taky nášivek týmu atd.

Detailní rozpis je uvnitř příspěvku.

Po každým z military skupiny chci po přečtení příspěvku co nejdřív jeho vyjádření, co všechno chce objednat s typem jeho krevní skupiny a Rh faktoru a s informací, kdy na to bude mít peníze.

Pokud bude zájem i z tradiční skupiny, pište taky, není problém.
Batman
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 17

Změny ve složení týmu

12. 4. 2010

Mám tu pár důležitých informací, co se týká členů a složení AS Vítězné.

Tak zaprvé, po vzájemné domluvě, z týmu odešli Amunzen, Lukin a Šída. Důvod jejich odchodu jsou nesplněná očekávání, které měli při vstupu do týmu. Přeju jim jménem celého týmu AS Vítězná mnoho dalších úspěchů a určitě se potkáme na hromadě akcí v okolí :)

Zadruhé jsme v sobotu přijali do týmu Petra, kterého většina znáte a kterej s náma byl za poslední dobu na několika akcích. Jeví se jako aktivní nováček, tak doufejme, že mu to vydrží a že se mu mezi náma bude líbit :)

Batman
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 0

Návrh na reorganizaci části týmu

2. 1. 2010

Návrh jednoznačně přijat, 9 pro, 2 se zdrželi, 3 se nevyjádřili a nikdo ze členů týmu nebyl proti, takže tímto zakládám military skupinu, více se bude řešit v samostatném tématu, které časem založím.

Batman
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 0

Noví členové týmu a další důležité informace pro tým (uvnitř)

23. 10. 2009

Včera (22.10.2009) jsem slavnostně přijmul 3 nové členy do týmu a to Amundzena, kterého všichni znáte a jeho dva kolegy z jejich bývalého týmu: Lukina a Šídu, kteří s námi taky už párkrát hráli. Doufám, že se jim u nás bude líbit, budou aktivní, zapadnou do kolektivu, něco se u nás přiučí a nebo naopak oni naučí něco nového nás.

Dále tu mám informace pro všechny hráče z týmu a pak speciálně pro nováčky, ty jsou uvnitř příspěvku

Batman
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 12

Sešlost u Novase, popití, ňáký to grilování atd. 14.-16.8. 2009

2. 8. 2009

Od doby co nejezdíme na Berana, tak málo utužujemen kolektiv, takže víkend 14.-16.8. (pátek až neděle) nebo alespoň jeden z dnů si udělejte čas, popijeme a pogrilujem u Novase na Maríně (u maringotky :)

Kdo nepříjde je smradlavý skunk!

Do komentářů pište názory, jestli jste spíš pro, aby si každej přines vlastní jídlo a pití, nebo pro to, abychom se složili na soudek a něco lepšího ke grilování. Kdo nemá internet, toho kontaktuje kdokoliv z jeho týmu a pak sem jeho jménem napíše jeho stanovisko. A ne, že se někdo nevyjádří!

Batman
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 3

Nábor Nových členů

15. 1. 2008

Zájemci o vstup do našeho teamu tu jsou vřele vítáni!

Pokud máte zájem o tento netradiční, ale velmi oblíbený, moderní a stále se rozvíjející sport, čtěte dál... stačí, když nás kontaktujete, nebo tu necháte nějaký kontakt na sebe! :)
 
Celý příspěvek | Rubrika: Aktuality pro tým | Komentářů: 0

Slevy na BASu pro náš team

15. 2. 2007

Více o slevách uvnitř příspěvku..
ElviS_